RÓLUNK

 

Vállalkozásunk 1993-ban kezdte meg tevékenységét egyéni vállalkozásként. Kezdetben számítógépasztalok, nyílászárók, szivacs és textilipari gépek, pavilonok, fém tetőszerkezetek gyártásával foglalkozott.

Az idő múlásával bővültünk, majd 2000-ben úgy döntöttünk, hogy megalakítjuk családi vállalkozásunkat Fém-Szer Gép Kft. néven.

A jó hírnévnek köszönhetően megnőtt a Kft. termékeire a kereslet és egyre több megrendelés érkezett. Az elmúlt majd 20 év alatt nem csak vállalkozásunk mérete, de tevékenységi köreink is gyarapodtak.

Vállalkozásunk gyártási tevékenysége a zala megyei, Hagyárosbörönd településen folyik 650 négyzetméteres műhelyünkben.

Munkánk során igyekszünk a lakosság és a vállalkozások igényeit egyaránt kiszolgálni. Lakossági megbízóink elképzeléseinek megfelelően egyedi tervezésű korlátokat, kerítéseket és egyéb fémipari termékeket gyártunk. Vállalkozó partnereink igénye folyamatosan bővül és változik, széles skálán mozog: tetőbevilágítók, acélszerkezetű csarnokok, sorátjárók, sorozattermékek.

Az évek múlásával úgy tapasztaltuk, hogy a gyártás során folyamatosan növekedett igényünk a polikarbonát anyagok felhasználása és beépítése iránt.  Ezeket előtetők, télikertek, medencefedések, tetők építése során használjuk fel. A piac igényeihez igazodva 2002-ben egy külön raktárban polikarbonát alapanyagok és ehhez kapcsolódó alkatrészek forgalmazását kezdtük meg, melyet mára már kibővítettük az általunk használt legygakoribb termékekkel (pl. rozsdamentes és alumínium alapanyagok). Ez a raktárunk Zalaegerszegen található, könnyen megközelíthető 500 négyzetméteres raktárcsarnokban.

2017-ben vállalkozásunk sikeres kapacitásbővítő beruházást hajtott végre. A beruházás során műhelyünk felújításra került, új aljzatbeton borítást kapott, gépparkunk pedig egy élhajlító géppel és egy hidraulikus lemezvágó ollóval bővült.  A gépek nem csak saját gyártásunk során kerülnek hasznosításra, hanem bérmunkát is végzünk velük partnereink részére.

Célunk hosszú távon az, hogy partnereink folyamatosan változó igényeit minőségi munkával és elérhető áron valósítsuk meg.